1. Úvod
  2. /
  3. Vendula Korbelová

Vendula Korbelová

Marketingový specialista
Správce publikací

 

E-mail: korbelova@success.cz

Tel. č.: 778 443 309

Pár otázek pro Vendy

 

Co obnáší tvá práce a co tě na ní nejvíc baví?

Nejvíc mě baví, když mám prostor a čas dělat a učit se věci, které jsem předtím neuměla. Takže třeba upravovat materiály v Corelu. Nebo sestavovat a tvořit webové stránky. Vždy objevím nějakou novou funkci, něco, čím to jde ještě vylepšit. Mám ráda, že je moje práce opravdu různorodá. Zároveň mám na starosti publikace a baví mě sledovat, jak několikastránková brožurka pomáhá lidem měnit nejenom jejich pracovní život, ale i ten osobní.

 

Co se ti v životě vyplácí a co naopak nevyplácí?

V životě se ráda řídím větou „Chovej se tak, jak chceš, aby se lidé chovali k tobě“. A tak se snažím chovat k lidem hezky, být dobrý člověk, pomáhat, být etická. A co se mi nevyplácí? Spoléhat se, dedukovat, nedávat prostor.

 

Jak to děláš, že se každý měsíc v nové časově jednotce a s nadšení vrháš do výběru personálu?

Zkrátka opravdu chci, aby se firmě dařilo a abychom ty nové lidi měli, protože děláme dobrou práci a přeju si, aby nás na to bylo víc. To, co mě hodně povzbuzuje, jsou naše pokroky a co všechno jsme již v rámci personálních aktivit udělali a děláme – a taky zpětná vazba od kandidátů na nás, naši komunikaci, jak na ně působíme atd. A samozřejmě reakce a posun našich klientů.

 

Vendy je super člobrdo, ktorý je vždy príjemný, milý, ochotný, usmievavý, já som ju naštvanú snáď eště nevidel. Taktiež sa mi na nej páči, ako vyrástla v práci na marketingu a ako sa pustila do práce na sebe. Vendy je skrátka naša krvná skupina.
 
Rasťo Zachar, majitel firmy

Vendy je neuvěřitelná, jak dokáže být v klidu i pod tlakem. To není, že by se nedokázala naštvat, ale ona i naštvaná je v klidu a žádné drama okolo toho nedělá. Je ochotná, kdykoliv je potřeba, pomůže a ještě u toho má úsměv na tváři. A taky obdivuju její disciplínu ve cvičení a práci na sobě celkově.
 
Vlasta Opelková, výkonná ředitelka

Vendy je ztělesnění ochoty s milým přístupem. Je typem člověka, na kterého je absolutní spolehnutí.
 
Pavel Ranc, trenér a konzultant