1. Úvod
  2. /
  3. Články v tisku
  4. /
  5. Dlouhodobé studijní programy –...
Služby Business Success byly vždy zaměřené na zvýšení produktivity, efektivní zorganizování firmy a hlavně na zlepšení kvality života. Náš cíl je jasný, dosáhnout váš „business success“, protože úspěšní lidé mají větší prostor na tvoření a pociťují větší míru svobody.

A právě na téma svoboda jsem zažil mnoho diskuzí, při kterých převládal často názor, že člověk je svobodný tehdy, když už nemusí pracovat, protože získal dostatek finančních prostředků, které následně vydělávají již bez jeho přičinění. Ano, volná finanční energie nám dává určitou míru svobody. Můžeme jet kam chceme, koupit si to, co se nám líbí, nemusíme počítat každou korunu. A když někdo úspěšně podniká, do takového stavu se dokáže dostat relativně rychle. Dosažení tohoto stavu však může být pro člověka velkou pastí, protože jedna věc je finanční svoboda a druhá věc je svoboda duševní. Jakmile totiž člověk při svém podnikání a úspěchu v něm kontinuálně nepracuje i sám na sobě, na své kompetentnosti, hrozí mu, že dosažená finanční svoboda bude vykoupená uvězněním ve firmě s mobilem na uchu, celkovou vyčerpaností či pocitem prázdna v luxusním autě nebo domě, kde s ním žijí nějací lidé, s kterými si nemá příliš co říct.

Odpověď na otázku jak dosáhnout stability mezi podnikatelskou a duševní svobodou, se dá vysvětlit na jednoduchém příkladě. Když chceme mít fyzickou kondici, nestačí se jednou za půl roku zničit v posilovně nebo v lese, ale musíme své tělo pravidelně trénovat. Potom je jeho výkonnost a odolnost vůči lokálnímu tlaku na úplně jiné úrovni. A právě tak, když chceme mít dlouhodobou duševní kondici, musíme dlouhodobě trénovat i sami sebe, svoje „Já“.

Promluvte si s naším konzultantem, který se o vás stará, aby vám sestavil dlouhodobý studijní a tréninkový program na míru. Neřešte tedy, jaký další jednorázový seminář byste měli nyní absolvovat. Řešte otázku, jakou sérii kroků musíte podniknout, aby jste si za rok či za dva roky spolupráce s námi řekli, že jste se stali skutečně kompetentním managerem nejen v oblasti podnikání, ale i v oblasti řízení života jako takového. Každý absolvovaný krok vašeho programu bude procvičovat jinou část vaší mysli, bude měnit způsob vašeho uvažování. Uvidíte co děláte správně a dokážete jednodušeji rozeznat věci, které následně zlepšíte téměř bez externí pomoci.

Že to stojí peníze, které by vám dnes umožnily svobodu v podobě rezerv, pěkné dovolené či jiných příjemných věcí? To je pravda. Když se vám ovšem investice do každého nastudovaného kroku nevrátí s naší pomocí do dvou měsíců násobně zpět, zopakujte daný krok svého programu ještě jednou nebo žádejte peníze nazpět, protože něco není v pořádku.

Produkty Business Success dávaly vždy do popředí člověka, jeho aktuální kvality a budoucí potenciál. Získejte proto u nás dlouhodobým studiem v konečném důsledku nejen více finančních prostředků nebo větší úspěch, ale i schopnost ho dlouhodobě chytře udržovat.

Zasloužíte si to.

 

Ing. Rastislav Zachar
majitel společnosti